Whitepaper

Maximaal succes met je recruitmentsite
met minimale middelen

10 learnings uit de praktijk

Het maken van een recruitmentsite wil nog wel eens uitdraaien op een monsterproject. Terwijl dat toch echt helemaal niet nodig is. Wat gaat er fout? En nog veel belangrijker, hoe zorg je dat je organisatie wél snel een goed werkende recruitmentsite heeft? Met minimale middelen en maximale flexibiliteit?
In deze whitepaper lopen we door alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle recruitmentsite en delen we een aantal belangrijke learnings die we in de loop der jaren hebben opgedaan. Doe er je voordeel mee!

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram