Whitepaper

Maximaal succes met je recruitmentsite
met minimale middelen

10 learnings uit de praktijk

Het maken van een recruitmentsite wil nog wel eens uitdraaien op een monsterproject. Terwijl dat toch echt helemaal niet nodig is. Wat gaat er fout? En nog veel belangrijker, hoe zorg je dat je organisatie wél snel een goed werkende recruitmentsite heeft? Met minimale middelen en maximale flexibiliteit?
In deze whitepaper lopen we door alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle recruitmentsite en delen we een aantal belangrijke learnings die we in de loop der jaren hebben opgedaan. Doe er je voordeel mee!

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram