WE Fashion genomineerd voor Digitaal-Werven Award 2020

De WE Fashion recruitment website www.wefashion-jobs.nl is genomineerd voor de Digitaal-Werven Award 2020. Diverse optimalisaties, waaronder een vernieuwde inrichting van deze website en met name de uitrol van de dynamic chatnavigatie, dragen terecht bij aan deze nominatie. Dankzij deze chatnavigatie is het sollicatieproces nog eenvoudiger, is de conversie verhoogd en de candidate journey verder geoptimaliseerd.

De winnaar zal bekend worden gemaakt op het Digitaal-Werven Event op 27 oktober.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram