WE Fashion genomineerd voor Digitaal-Werven Award 2020

De WE Fashion recruitment website www.wefashion-jobs.nl is genomineerd voor de Digitaal-Werven Award 2020. Diverse optimalisaties, waaronder een vernieuwde inrichting van deze website en met name de uitrol van de dynamic chatnavigatie, dragen terecht bij aan deze nominatie. Dankzij deze chatnavigatie is het sollicatieproces nog eenvoudiger, is de conversie verhoogd en de candidate journey verder geoptimaliseerd.

De winnaar zal bekend worden gemaakt op het Digitaal-Werven Event op 27 oktober.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram