Front-end Developer (junior/medior)

(32 - 40 uur)

Floyd & Hamilton groeit hard! Daarom komen wij graag in contact met een creatieve die eraan bijdraagt dat de recruitment websites van onze klanten innovatief, gebruiksvriendelijk en waanzinnig mooi zijn!

Wat ga je doen?

De belangrijkste verantwoordelijkheid van onze Front-end Developers ligt bij het bouwen van sites waar onze opdrachtgevers stijl(vol) van achterover slaan. Door jouw ervaring kent HTML en CSS geen geheimen voor jou. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken die bijdragen aan een optimale sollicitatie ervaring en de doorontwikkeling van ons systeem.

Wij mogen mooie namen tot onze portefeuille rekenen waaronder Hunkemöller, Suitsupply, Hema, NS en Eneco. Je werkt nauw samen met een open en collegiaal development team op een creatieve locatie in Amsterdam. Naast een hoop werkplezier krijg je hier alle kans het beste uit jezelf te halen.

Dit is echt iets voor jou, als je:

In bullets:

  • Zorgdragen voor een optimale sollicitatie ervaring in combinatie met een aantrekkelijke, vernieuwende look & feel.
  • Realiseren van koppelingen met meerdere API’s, waaronder ons eigen API en bijvoorbeeld Twitter, Google en Facebook.
  • Het gebruik op verschillende devices en browsers zo makkelijk mogelijk maken.
  • Het creëren van nieuwe recruitmentplatformen en optimaliseren van sites van al bestaande klanten.

Aan welke ‘ideale’ eisen voldoe jij?

  • Je hebt enige front-end ervaring (bijv. React, Javascript, HTML, CSS (Sass), Elm).
  • Webresponsiviteit is jou bekend en je volgt de laatste browsertechnologie
  • Je hebt sterke affiniteit met design, bent initiatiefrijk en in staat om je nieuwe technieken eigen te maken.
  • Je voldoet aan onze SPECS: Servicegericht, Professioneel, Energiek, Creatief en Sympathiek.
  • Je hebt een redelijke beheersing van de Nederlandse taal.  

Wat doen wij en wie zijn wij?

Floyd & Hamilton is een internationaal, jong en dynamisch webontwikkelbedrijf. Wij ondersteunen organisaties op het gebied van recruitmentsites, applicant tracking, ATS integraties en referral recruitment. Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van recruitmentsites en het koppelen en/of inrichten van het applicant tracking systeem vormen de kern van onze dienstverlening.

Floyd & Hamilton is een informele organisatie. Op ons gezellige kantoor in Amsterdam werken 25 personen, in verschillende teams, nauw samen om een kick-ass product op te leveren. We hechten waarde aan een prettige werksfeer en goede samenwerking, daarom worden er geregeld borrels, (sportieve) uitjes en inspiratiesessies georganiseerd.

Interesse?

Laat je gegevens achter in het formulier, dan maken we snel een afspraak om elkaar bij een kop koffie/thee beter te leren kennen en mogelijkheden te bespreken.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram