Tech

Waar moet je allemaal aan denken bij het implementeren van een optimaal recruitment platform? Hoe zorg je dat het Tech landschap zo wordt ingericht dat de datastromen goed verlopen? En dat je inzicht krijgt in waar de kandidaat vandaan komt tot de eindstatus in het sollicitatieproces? Waar moet jij rekening mee houden voor een optimale integratie tussen jouw verschillende HR systemen? Wat moet jij doen om aan de AVG standaarden te voldoen en hoe zorg je voor een veilig platform met een goede performance?
Voor veel bedrijven is het bereiken van een optimaal HR proces en het bijbehorende Tech landschap geen simpele druk op de knop. In de loop van de tijd is het aantal kanalen gegroeid en daarmee ook de complexiteit van de datastromen en integraties.
Floyd & Hamilton heeft jarenlange ervaring met het implementeren van een optimale infrastructuur. Onze best practices hebben we verwerkt in onze Tech Producten, welke continue verder geoptimaliseerd en ontwikkeld worden. Het is tijdens een nieuwe implementatie daarom ook geen druk op de knop, maar eerder een stapsgewijze werkwijze op basis van ervaring en een duidelijke visie met vooraf gedefinieerde design principles.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert.

Bekijk de case
WeFashion

Een website die naadloos aansluit bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Bekijk de case
Hunkemöller

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram