Referral Recruitment Tool

Vaak kent een organisatie geen betere ambassadeurs dan de eigen medewerkers. Medewerkers die in eigen woorden vertellen welk werk zij doen en waarom zij zo’n leuke werkgever hebben. Referral recruitment is daarom niet voor niets een onmisbaar onderdeel van een goede recruitmentstrategie. Naar schatting 20% tot 50% van de nieuwe medewerkers komt via-via binnen, dus de kracht van jouw medewerkers mag zeker niet onbenut blijven.

Eenvoudige tooling om het netwerk van jouw medewerkers volledig te benutten, zijn dus onmisbaar. Onze Referral Recruitment Tool maakt dit proces persoonlijker, eenvoudiger en meetbaar waardoor er meer resultaat uit een referral programma gehaald kan worden. Voordelen referral recruitment:

  • 3 tot 4 keer lagere recruitmentkosten
  • Beste kandidaten komen van referrals
  • Houd medewerkers betrokken/interactie tussen medewerkers en talent acquisition
  • Onderscheiden van concurrentie

Bekijk onze video en neem daarna vrijblijvend contact met ons op.

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram