Recruitment chat

Onze chat is de ideale tool om kandidaten met vooraf gedefinieerde vragen en antwoorden door de juiste candidate journey te leiden. Toegevoegde waarde van deze tool is dat het de alles-in-één tool is om zowel te inspireren, te informeren als te converteren. In de chatnavigatie is het mogelijk zowel leuke en inspirerende filmpjes, foto’s en gifjes te plaatsen, maar ook de mogelijkheid om meteen te zien wat je gaat verdienen, een relevant vacatureresultaat te krijgen en direct te solliciteren. Als een kandidaat mobiel solliciteert, ziet deze kandidaat feitelijk niets anders dan de chatnavigatie. Een mooie toevoeging voor jouw recruitmentsite dus.

De voordelen van recruitment chat navigatie zijn:

  • Hogere conversie op mobiel
  • Goede manier om meer fun en/of informatie aan de site toe te voegen
  • De mogelijkheid de kandidaat naar het juiste pad sturen, omdat je 80% van de vragen die er zijn al kent.

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram