Recruitment chat

Onze chat is de ideale tool om kandidaten met vooraf gedefinieerde vragen en antwoorden door de juiste candidate journey te leiden. Toegevoegde waarde van deze tool is dat het de alles-in-één tool is om zowel te inspireren, te informeren als te converteren. In de chatnavigatie is het mogelijk zowel leuke en inspirerende filmpjes, foto’s en gifjes te plaatsen, maar ook de mogelijkheid om meteen te zien wat je gaat verdienen, een relevant vacatureresultaat te krijgen en direct te solliciteren. Als een kandidaat mobiel solliciteert, ziet deze kandidaat feitelijk niets anders dan de chatnavigatie. Een mooie toevoeging voor jouw recruitmentsite dus.

De voordelen van recruitment chat navigatie zijn:

  • Hogere conversie op mobiel
  • Goede manier om meer fun en/of informatie aan de site toe te voegen
  • De mogelijkheid de kandidaat naar het juiste pad sturen, omdat je 80% van de vragen die er zijn al kent.

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram