backgroundimage

Dit zijn wij

Floyd & Hamilton beweegt zich op de raakvlakken van recruitment, marketing en IT. Dat zie je weer terug in de samenstelling van het team. Een bont gezelschap van ervaren designers, developers, recruitmentprofessionals, projectmanagers, product owners en online marketeers die samen met onze opdrachtgevers bouwen aan mooie en innovatieve recruitmentplatformen. Dat zit in ons DNA, daar halen wij onze energie en ons plezier uit.

Ons team

Bij Floyd & Hamilton hechten wij veel waarde aan ons team. We werken samen hard aan uitdagende projecten voor onze opdrachtgevers en zijn daarin constant bezig elkaar te versterken en uit te dagen als professionals. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we al meer dan 150 websites gebouwd en geüpdatet en 
meer dan 90 opdrachtgevers mogen verwelkomen. Daar zitten kleine en hele grote projecten bij, voor bekende nationale organisaties en veel aansprekende multinationals en dat leverde veel genomineerde en ook enkele prijswinnende websites op.

Onze nominaties en awards

WUA!

AWARD - JULI 2017
werkenbijcoolblue.nl
AWARD - JUNI 2018
werkenbijcoolblue.nl
AWARD - OKTOBER 2019
werkenbijcoolblue.nl

Digitaal Werven

AWARD - 2016
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2018
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2019
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2020
wefashion-jobs.nl

Recruitment Tech

VOORSELECTIE - 2020
werkenbijeneco.nl

Onze SPECS

Binnen ons team vinden wij het belangrijk om een informele, open en prettige werksfeer te creëren waar veel ruimte is voor ontwikkeling, verschillende meningen en humor. We selecteren nieuwe collega’s dan ook op onze SPECS: Sympathiek, Professioneel, Energiek, Creatief en Servicegericht. Misschien is daarom de sfeer bij ons zo goed. Of komt dat door de weekborrels, het kickboksen, de innovatiedagen, de wijnproeverijen, de kerstdiners, het indoor skiën, jeu-de-boules, curling, Haka-workshop of één van de andere sociale events...

...of toch gewoon door die dagelijkse tafelvoetbalwedstrijden?

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram