backgroundimage

Dit zijn wij

Floyd & Hamilton beweegt zich op de raakvlakken van recruitment, marketing en IT. Dat zie je weer terug in de samenstelling van het team. Een bont gezelschap van ervaren designers, developers, recruitmentprofessionals, projectmanagers, product owners en online marketeers die samen met onze opdrachtgevers bouwen aan mooie en innovatieve recruitmentplatformen. Dat zit in ons DNA, daar halen wij onze energie en ons plezier uit.

Ons team

Bij Floyd & Hamilton hechten wij veel waarde aan ons team. We werken samen hard aan uitdagende projecten voor onze opdrachtgevers en zijn daarin constant bezig elkaar te versterken en uit te dagen als professionals. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we al meer dan 150 websites gebouwd en geüpdatet en 
meer dan 90 opdrachtgevers mogen verwelkomen. Daar zitten kleine en hele grote projecten bij, voor bekende nationale organisaties en veel aansprekende multinationals en dat leverde veel genomineerde en ook enkele prijswinnende websites op.

Onze nominaties en awards

WUA!

AWARD - JULI 2017
werkenbijcoolblue.nl
AWARD - JUNI 2018
werkenbijcoolblue.nl
AWARD - OKTOBER 2019
werkenbijcoolblue.nl

Digitaal Werven

AWARD - 2016
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2018
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2019
werkenbijcoolblue.nl
NOMINATIE - 2020
wefashion-jobs.nl

Recruitment Tech

VOORSELECTIE - 2020
werkenbijeneco.nl

Onze SPECS

Binnen ons team vinden wij het belangrijk om een informele, open en prettige werksfeer te creëren waar veel ruimte is voor ontwikkeling, verschillende meningen en humor. We selecteren nieuwe collega’s dan ook op onze SPECS: Sympathiek, Professioneel, Energiek, Creatief en Servicegericht. Misschien is daarom de sfeer bij ons zo goed. Of komt dat door de weekborrels, het kickboksen, de innovatiedagen, de wijnproeverijen, de kerstdiners, het indoor skiën, jeu-de-boules, curling, Haka-workshop of één van de andere sociale events...

...of toch gewoon door die dagelijkse tafelvoetbalwedstrijden?

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram