Klantportefeuille 
Floyd & Hamilton breidt 
in 2022 verder uit!

In de eerste 7 maanden van 2022 heeft Floyd & Hamilton weer een aantal mooie en aansprekende klanten aan mogen verwelkomen. Aalberts, Aviko,Banvo, BCC, Bentacera, CED, Costes, Cotton Club, Defenture, ETL, Nederlands Openlucht Museum, Oerlemans Packiging, Sana, Scotch & Soda, Soulve, Van Leeuwen, Volantic en Ziggo Dome hebben ons de opdracht 
gegund om een nieuw recruitmetnplatform neer te zetten en van
deze 20 organisaties zijn de recruitmentwebsites van de 5 eerst
genoemde inmiddels ook al live. We super trots op deze mooie
opdrachtgevers en de erg positieve en constructieve samenwerkingen.
#moretocome

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram