Hiring Manager Portal

Wanneer je voor WebQube als ATS hebt gekozen en het recruitmentproces wordt decentraal geregeld, dan hebben wij de ideale mogelijkheid om de betreffende managers toegang te geven tot een versimpeld ATS. In onze hiring manager portal heeft de manager de mogelijkheid vacatures aan te vragen, kandidaten uit te nodigen, af te wijzen en aan te nemen. Wanneer we bijvoorbeeld een koppeling met AFAS maken, is het ook mogelijk de kandidaat door te sturen naar dit systeem. Dit alles is heel overzichtelijk ingericht met een beperkt aantal knoppen en mogelijkheden. Vanuit recruitment is het mogelijk bepaalde keuzes te maken in de portal. Wil je dat de manager de tekst van een bericht bijvoorbeeld wel of niet aan kan passen? Zo zijn er meerdere mogelijkheden.

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram