Hiring Manager Portal

Wanneer je voor WebQube als ATS hebt gekozen en het recruitmentproces wordt decentraal geregeld, dan hebben wij de ideale mogelijkheid om de betreffende managers toegang te geven tot een versimpeld ATS. In onze hiring manager portal heeft de manager de mogelijkheid vacatures aan te vragen, kandidaten uit te nodigen, af te wijzen en aan te nemen. Wanneer we bijvoorbeeld een koppeling met AFAS maken, is het ook mogelijk de kandidaat door te sturen naar dit systeem. Dit alles is heel overzichtelijk ingericht met een beperkt aantal knoppen en mogelijkheden. Vanuit recruitment is het mogelijk bepaalde keuzes te maken in de portal. Wil je dat de manager de tekst van een bericht bijvoorbeeld wel of niet aan kan passen? Zo zijn er meerdere mogelijkheden.

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram