Floyd & Hamilton ontwikkelt nieuwe standaard voor recruitment websites

Een optimaal wervingsplatform wordt gezien als een essentieel onderdeel van recruitment en Employer Branding. Floyd & Hamilton is al 10 jaar toonaangevend in recruitment technologie en laat al haar expertise samenkomen in een nieuwe standaard: Recruitment-Website.nl. Dit concept stelt organisaties in staat om binnen 6 weken een kwalitatief recruitment platform neer te zetten zonder opstartkosten.

Nieuwe technologie

De nieuw ontwikkelde technologie is gebaseerd de best practices van Floyd & Hamilton bij zo’n 100 klanten waaronder Coolblue, Hunkemöller, Eneco, de Bijenkorf, Mediq, Vopak, Capgemini en G4S. “Het is mooi dat de hoge standaard van Floyd & Hamilton nu voor meer organisaties beschikbaar is.” aldus Ramses Serno en Karlien Donders, oprichters van Floyd & Hamilton. “We hadden de ambitie om alles wat we in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben samen te laten komen in een nieuw concept, 
waarmee we binnen 6 weken een recruitment website geheel in huisstijl opleveren met de componenten die bewezen bijdragen aan een dergelijk platform. Zonder initiële kosten en inclusief een uniek voor recruitment doeleinden ontwikkeld Content Management Systeem, een Analyse Dashboard met inzicht in het gehele recruitment proces en een geïntegreerd of gekoppeld Applicant Tracking Systeem. Standaard, maar wel een hele hoge standaard”.

Overtuiging

De oprichters zijn ervan overtuigd dat Recruitment-Website.nl een waardevolle aanvulling is op de huidige dienstverlening: “Met Floyd & Hamilton doen we maatwerk trajecten voor onze klanten waarbij een volledig customized recruitment platform wordt
ontwikkeld tijdens een diepgaande co-productie. Recruitment-Website.nl biedt een gestandaardiseerd, flexibel platform, maar wel met dezelfde unieke technologie onder de motorkap”.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram