Floyd & Hamilton goes Toscany:
Living like in a Dolce Vita!

Om het koperen jubileum te vieren is nagenoeg het gehele Floyd &
Hamilton team 3 dagen afgereisd naar Toscane. Schitterende
stadsbezoeken (Florence en Sienna), ultieme roof-top lunch, een
avontuurlijke Fiat 500 tour, schitterend kasteel hotel in de 
Toscaanse heuvels, Chianti en Brunello proeven tijdens wijnhuisbezoek, veel gangen diners in top-restaurants en vooral heel veel plezier en gezelligheid! Na afloop maar één vraag: wanneer gaan we weer?

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram