Eneco: dynamische vacaturepagina met unieke candidate experience per vacature

Als je kijkt naar de meeste vacaturepagina’s op corporate recruitmentsites die gepubliceerd worden in Nederland, is 99% niet inspirerend door beperkingen in de technische architectuur. Ook Eneco liep er tegen aan dat de vacaturepagina voornamelijk ‘platte’ tekst bevat wat vanuit het ATS (Applicant Tracking Systeem) verstuurd wordt naar de site, waardoor deze nooit inspirerende contentbevat.
Bij Eneco bezoekt 42% van de bezoekers de vacaturepagina en besteedt hier gemiddeld 2 minuten. De vacaturedetailpagina is een landingspagina op zich en vaak zelfs de enige pagina die een bezoeker te zien krijgt, als er specifieke campagnes ingezet worden. Hiermee is het dus één van de belangrijkste pagina’svan deze recruitmentsite aangezien dit het punt is waar de bezoeker besluit of hij bij Eneco wil werken. 
Maar hoe maak je iedere keer weer een unieke vacaturepagina, die inspirerende en relevante content bevat maar wel zo dat er voor de recruiters geen extra werkbenodigd is? In onderstaande video leggen wij uit, hoe wij door het inzetten van een slim CMS, die op basis van vacature data uit het CMS, de vacaturepagina’s op de Eneco recruitmentsite dynamisch weten te verrijken. Liever kort en bondig? Lees meer over deze case: Eneco

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram