Design

Hoe wil jij je als Employer Brand uiten en hoe wil je de kandidaat inspireren om tot sollicitatie over te gaan? Hoe zorg je dat de 'etalage' mooi is ingericht, maar toch representatief is voor de werkelijkheid? Hoe geef je inzicht in waar iemand komt te werken en wat je te bieden hebt als werkgever? Als specialist in recruitmentsites creëren wij met ons webdesign een betere Candidate Experience. Daarmee bekrachtigen wij jouw Employer Brand en worden kandidaten geinspireerd om bij jou te komen werken.
Waar een ontwerp vroeger vooral alleen mooi moest zijn, is het tegenwoordig veel belangrijker dat dit kandidaatvriendelijk is zodat het eenvoudig is om door jouw recruitmentsite te navigeren. Door het simpel te houden, te leren van onze best practices en te kijken naar de branding van onze klant, ontwerpen wij een optimale custom recruitmentsite. En natuurlijk mobile first!
BEKIJK ONZE BEST PRACTICES
Wij kiezen eenvoudige navigatie, duidelijke call-to-actions en de mogelijkheid voor kandidaten om te focussen op dat wat jij als employer brand onder de aandacht wilt brengen. Daarbij gebruiken we natuurlijk veel beelden. Met video’s en slimme afbeeldingen vergroot je het aantal bezoekers naar jouw recruitmentsite. Daarnaast blijven zij ook langer op de site, wat moet leiden tot een hogere conversie.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram