Design

Hoe wil jij je als Employer Brand uiten en hoe wil je de kandidaat inspireren om tot sollicitatie over te gaan? Hoe zorg je dat de 'etalage' mooi is ingericht, maar toch representatief is voor de werkelijkheid? Hoe geef je inzicht in waar iemand komt te werken en wat je te bieden hebt als werkgever? Als specialist in recruitmentsites creëren wij met ons webdesign een betere Candidate Experience. Daarmee bekrachtigen wij jouw Employer Brand en worden kandidaten geinspireerd om bij jou te komen werken.
Waar een ontwerp vroeger vooral alleen mooi moest zijn, is het tegenwoordig veel belangrijker dat dit kandidaatvriendelijk is zodat het eenvoudig is om door jouw recruitmentsite te navigeren. Door het simpel te houden, te leren van onze best practices en te kijken naar de branding van onze klant, ontwerpen wij een optimale custom recruitmentsite. En natuurlijk mobile first!
BEKIJK ONZE BEST PRACTICES
Wij kiezen eenvoudige navigatie, duidelijke call-to-actions en de mogelijkheid voor kandidaten om te focussen op dat wat jij als employer brand onder de aandacht wilt brengen. Daarbij gebruiken we natuurlijk veel beelden. Met video’s en slimme afbeeldingen vergroot je het aantal bezoekers naar jouw recruitmentsite. Daarnaast blijven zij ook langer op de site, wat moet leiden tot een hogere conversie.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert.

Bekijk de case
WeFashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Bekijk de case
Hunkemöller

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram