Data & Analytics

Waar komt de kandidaat binnen op de recruitmentsite en waar komt deze vandaan? Welke ingezette campagnes leiden tot kwalitatieve sollicitaties? Hoe beweegt de bezoeker zich over de site en wat zijn belangrijke pagina's of acties? Wat is succesvol, maar ook wat zijn de obstakels en waar in het sollicitatieformulier haakt een kandidaat af? Hoe en hoe snel verloopt het sollicitatieproces en wat is de uiteindelijke eindstatus?
Tijdens de implementatie van de recruitmentsite bepalen we gezamenlijk een meetplan, implementeren deze doelen en zorgen ervoor dat deze data in het dashboard getoond wordt. Maar belangrijker nog, wij zorgen dat de (anonieme) data uit het ATS hieraan gekoppeld wordt zodat de gehele Candidate Journey gemeten kan worden.
Wij richten onze recruitmentsites in vanuit onze expertise en best practices. Vervolgens meten we onder andere bovenstaande processen en doelen continu door en krijgen wij zo meer inzicht in jouw specifieke recruitmentwebsite en haar doelgroep(en). Deze verzamelde data is te zien in het Analyse Dashboard en te filteren en te rapporteren per recruiter, hiring manager, locatie, vakgebied, functiegebied en andere mogelijke organisatieniveaus of specificaties over een specifieke periode, maar ook te vergelijken met een voorgaande periode. Met deze inzichten kunnen wij samen met jullie het recruitment platform en proces continu optimaliseren. Hiermee kan het budget voor campagnes effectiever ingezet worden.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram