Data & Analytics

Waar komt de kandidaat binnen op de recruitmentsite en waar komt deze vandaan? Welke ingezette campagnes leiden tot kwalitatieve sollicitaties? Hoe beweegt de bezoeker zich over de site en wat zijn belangrijke pagina's of acties? Wat is succesvol, maar ook wat zijn de obstakels en waar in het sollicitatieformulier haakt een kandidaat af? Hoe en hoe snel verloopt het sollicitatieproces en wat is de uiteindelijke eindstatus?
Tijdens de implementatie van de recruitmentsite bepalen we gezamenlijk een meetplan, implementeren deze doelen en zorgen ervoor dat deze data in het dashboard getoond wordt. Maar belangrijker nog, wij zorgen dat de (anonieme) data uit het ATS hieraan gekoppeld wordt zodat de gehele Candidate Journey gemeten kan worden.
Wij richten onze recruitmentsites in vanuit onze expertise en best practices. Vervolgens meten we onder andere bovenstaande processen en doelen continu door en krijgen wij zo meer inzicht in jouw specifieke recruitmentwebsite en haar doelgroep(en). Deze verzamelde data is te zien in het Analyse Dashboard en te filteren en te rapporteren per recruiter, hiring manager, locatie, vakgebied, functiegebied en andere mogelijke organisatieniveaus of specificaties over een specifieke periode, maar ook te vergelijken met een voorgaande periode. Met deze inzichten kunnen wij samen met jullie het recruitment platform en proces continu optimaliseren. Hiermee kan het budget voor campagnes effectiever ingezet worden.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert.

Bekijk de case
WeFashion

Een website die naadloos aansluit bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Bekijk de case
Hunkemöller

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram