Conversiestijging dankzij chatnavigatie

Kim Middelweerd van WE Fashion en Ramses Serno van Floyd & Hamilton presenteren op Digitaal-Werven 2020, the digital edition, over de nieuwe conversatie interface van WE Fashion.
Dankzij de vernieuwde inrichting van de website kan WE Fashion zich nog beter tonen als werkgever die investeert in het ontwikkelen/opleiden van medewerkers. Ook het inrichten van
een conversie gerichte chatnavigatie, voorkomt dat de kandidaat langdurig op de site navigeert zonder resultaat. Alles voor een optimale candidate journey.

Ons Laatste werk

Aviko

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 7 landen websites, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
UMC Utrecht

Een website die naadloos aansluit bij de UMC Utrecht branding en die mede dankzij de dynamische content bezoekers informeert, maar vooral ook inspireert. De veelzijdigheid van deze ‘essentiële’ top-werkgever komt goed naar voren en er is vooral zorg besteed aan de verschillende en optimale candidate journey’s.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram