ContentComposer

Je organisatie staat niet stil, net als de arbeidsmarkt. Dat betekent dus ook dat je recruitmentsite dynamisch moet zijn en met deze ontwikkelingen meebeweegt. Je wilt zelf aan de knoppen zitten en je recruitmentsite bouwen en uitbreiden zoals nodig is.

ContentComposer is ons flexibele CMS waarmee jij als recruitment specialist alle kanten uit kunt. Zo bouw je je recruitmentsite zelf naar behoefte uit, zonder extra kosten.
Eenvoudig in gebruik dankzij drag & drop functionaliteit
Bestaande pagina's makkelijk zelf aan te passen
Binnen 1 uur een nieuwe landingspagina aanmaken
Volledig inzicht dankzij analyse dashboard

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram