ContentComposer

Je organisatie staat niet stil, net als de arbeidsmarkt. Dat betekent dus ook dat je recruitmentsite dynamisch moet zijn en met deze ontwikkelingen meebeweegt. Je wilt zelf aan de knoppen zitten en je recruitmentsite bouwen en uitbreiden zoals nodig is. ContentComposer is ons flexibele CMS, speciaal ontwikkeld voor onze recruitmentsites, waar jij als recruitment specialist alle kanten mee uit kunt. 

ContentComposer is door ons met maar één doel ontwikkeld: hét recruitment systeem waarbij alle componenten aanwezig zijn voor een optimale recruitmentsite. Het is altijd gekoppeld met jouw ATS, waardoor alle componenten in ContentComposer aansluiten op jouw business rules, die we uit het ATS halen. 

Uniek aan ons CMS is dat de vacaturepagina’s optimaal worden ingericht door zowel content uit jouw ATS, maar dat deze ook dynamisch verrijkt worden met content uit ContentComposer. Zo ontwikkel je relevante en effectieve applicant journeys.

Jouw recruitmentsite wordt dankzij de flexibiliteit van ContentComposer, de basis van jouw succesvolle recruitmentstrategie.
Eenvoudig in gebruik dankzij drag & drop functionaliteit
Bestaande pagina's makkelijk zelf aan te passen
Binnen 1 uur een nieuwe landingspagina aanmaken
Volledig inzicht dankzij analyse dashboard

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram