Contact

Graag willen wij natuurlijk jouw vraag beantwoorden of meer informatie geven over Floyd & Hamilton en onze dienstverlening. Je kan daarom altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wil je weten wie wij zijn, eventueel bij ons komen werken of gewoon eens met ons van gedachten wisselen, dan staat de koffie altijd voor je klaar.
Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Of bezoek ons

Floyd & Hamilton
Vliegtuigstraat 6B
1059 CL Amsterdam

M. info@floydhamilton.nl
T. +31 (0)20 – 419 90 66

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram