Contact

Graag willen wij natuurlijk jouw vraag beantwoorden of meer informatie geven over Floyd & Hamilton en onze dienstverlening. Je kan daarom altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wil je weten wie wij zijn, eventueel bij ons komen werken of gewoon eens met ons van gedachten wisselen, dan staat de koffie altijd voor je klaar.
Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Of bezoek ons

Floyd & Hamilton
Vliegtuigstraat 6B
1059 CL Amsterdam

M. info@floydhamilton.nl
T. +31 (0)20 – 419 90 66

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram