WeFashion

Floyd & Hamilton is al langer samenwerkingspartner van WE Fashion en bouwde al eerder de recruitmensite om de employer branding campagne You work for we, we work for you! online goed te ondersteunen. Nieuw is de inrichting van de website en met name de chatnavigatie waardoor het sollicitatieproces nog kandidaat-vriendelijker kan verlopen. De kandidaat is sneller in staat een passende vacature te vinden en eenvoudiger te solliciteren.

Producten

ATS integratie
Dynamische Navigatie
Branding

Expertises

Tech
Concepting
Design
UX
Stories

Merkbeleving

We Fashion wil zich als werkgever vooral tonen als een organisatie die investeert in het ontwikkelen/opleiden van medewerkers en de campagne You work for we, we work for you! wordt ondersteund door persoonlijke beelden en aansprekende, informatieve content. Het design sluit naadloos aan bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Chatnavigatie

Om langdurige navigatie op de website te voorkomen en de bezoeker snel naar de gewenste vacature content te kunnen verwijzen, is er gekozen voor een conversie gerichte chatnavigatie (dus geen chatbot). Hierbij klikt de kandidaat met behulp van de virtuele recruiter (die overigens ook bestaat in de reële wereld) slechts enkele keuzes om daardoor de juiste vacature of informatie te krijgen. Alles voor een optimale candidate journey.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert.

Bekijk de case
WeFashion

Een website die naadloos aansluit bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Bekijk de case
Hunkemöller

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram