VanDrie Group

VanDrie Group is een familiebedrijf. VanDrie zorgt voor mens, dier en milieu.
Deze waarde wil men naar voren brengen en deze is nu nog onbenut. Ook in de positionering als employer brand. De nieuwe werkenbij-website moet bijdragen aan het herpositioneren van VanDrie als aantrekkelijke werkgever; meer mensgericht i.p.v. productiegericht. Daarnaast stelt het nieuwe recruitment platform VanDrie instaat om de HR afdeling beter te organiseren en professionaliseren; d.w.z. betere tooling voor eigen wervingsactiviteiten, efficiëntere structuur en meer kennisopbouw door inzichten in de wervingsprocessen.

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram