VanDrie Group

VanDrie Group is een familiebedrijf. VanDrie zorgt voor mens, dier en milieu.
Deze waarde wil men naar voren brengen en deze is nu nog onbenut. Ook in de positionering als employer brand. De nieuwe werkenbij-website moet bijdragen aan het herpositioneren van VanDrie als aantrekkelijke werkgever; meer mensgericht i.p.v. productiegericht. Daarnaast stelt het nieuwe recruitment platform VanDrie instaat om de HR afdeling beter te organiseren en professionaliseren; d.w.z. betere tooling voor eigen wervingsactiviteiten, efficiëntere structuur en meer kennisopbouw door inzichten in de wervingsprocessen.

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram