Securitas

Securitas Group is een Zweeds beveiligingsbedrijf en één van de grootste bedrijven op dat gebied ter wereld. Securitas heeft vestigingen in 50 landen met in totaal 345.000 medewerkers in dienst. Securitas hecht dan ook veel waarde aan haar ‘human capital' en probeert haar medewerkers te inspireren, te motiveren en te ondersteunen om zo de persoonlijke en gezamenlijke ambities te realiseren.

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories
Securitas had een verouderde recruitmentsite waarop mobiel solliciteren nog niet mogelijk was en die voor zoekmachines niet geoptimaliseerd was. Daarnaast werd bij vacatures nog weinig relevante extra content getoond en dit kwam met name ook omdat de koppeling met het ATS nog niet interactief was.

Vernieuwing en verbetering

IOp basis van een grondige analyse van de vorige recruitmentsite (zowel desktop als mobiel) van Securitas zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd en is de site volledig adaptief.
Naast de reguliere koppeling met het ATS ten behoeve van het plaatsen van vacatures en het verwerken van sollicitaties, is er nog een uitgebreide koppeling gerealiseerd.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram