Securitas

Securitas Group is een Zweeds beveiligingsbedrijf en één van de grootste bedrijven op dat gebied ter wereld. Securitas heeft vestigingen in 50 landen met in totaal 345.000 medewerkers in dienst. Securitas hecht dan ook veel waarde aan haar ‘human capital' en probeert haar medewerkers te inspireren, te motiveren en te ondersteunen om zo de persoonlijke en gezamenlijke ambities te realiseren.

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories
Securitas had een verouderde recruitmentsite waarop mobiel solliciteren nog niet mogelijk was en die voor zoekmachines niet geoptimaliseerd was. Daarnaast werd bij vacatures nog weinig relevante extra content getoond en dit kwam met name ook omdat de koppeling met het ATS nog niet interactief was.

Vernieuwing en verbetering

IOp basis van een grondige analyse van de vorige recruitmentsite (zowel desktop als mobiel) van Securitas zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd en is de site volledig adaptief.
Naast de reguliere koppeling met het ATS ten behoeve van het plaatsen van vacatures en het verwerken van sollicitaties, is er nog een uitgebreide koppeling gerealiseerd.

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram