Hunkemöller

Hunkemöller heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een internationaal online recruitment platform te bouwen voor alle 14 landen waar zij actief zijn en in 11 verschillende talen. Deze websites dienen een naadloze integratie te hebben met Workday, met een on-site sollicitatieproces, en de merkwaarden van Hunkemöller moeten duidelijk worden getoond.

Producten

ATS integratie
Recruitmentwebsite
Referral Tool
Dynamic Navigation

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories
Hunkemöller heeft zich afgelopen jaren gepresenteerd als een innovatieve werkgever met state of te art recruitment technologie. Het ontbrak alleen nog maar aan een optimale recruitmentsite die op deze ambitie aansloot en waar goede candidate journeys kunnen worden ingericht. Daarnaast moest het CMS voldoende instrumenten bieden om de site te analyseren, data te genereren en op basis daarvan snel aanpassingen te kunnen doen.

Integratie Workday

De website draait in alle landen probleemloos en technisch is het gelukt om de integratie met Workday echt naadloos te maken en de eventuele beperking die dit systeem voor sollicitanten weet op te werpen te voorkomen of omzeilen. Het sollicitatieformulier is bijvoorbeeld op de site en per doelgroep verschillend.

Merkbeleving

De veelzijdigheid van Hunkemöller als werkgever wordt mooi weergegeven en gevoel van een internationaal fashion bedrijf dat sollicitanten veel heeft te bieden spat van het scherm af.

Dynamic Chat Navigation

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller in ‘wij investeren in jou’ (we invest in you). Van de vacaturepagina’s met directe sollicitatiemogelijkheden is uit AB testen gebleken dat zowel de conversie als de kwaliteit van de sollicitaties omhoog gaat.

Referral Tool

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert.

Bekijk de case
WeFashion

Een website die naadloos aansluit bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Bekijk de case
Hunkemöller

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram