CBR

Een aantrekkelijk werkgeversmerk & beeld creëren naar potentiele kandidaten toe. Gericht werven, snel en slim werven doordat de site een duidelijker karakter heeft. Meer aandacht voor de verschillende kennisgebieden binnen de organisatie (CBR-breed laten zien welke functies / werkgebieden er zijn; meer zijn dan een rijexamenorganisatie). Meer gebruik van infographics en beeld (foto & video). Collega's die over hun werk vertellen. De boodschap moet uitstralen wat voor een werkgever CBR is. Ook moet de nieuwe website een efficiënter en effectiever wervingsproces bewerkstelligen: niet de kwantiteit van de sollicitanten, maar wel de kwaliteit (diegenen die bij CBR passen).

Expertises

Concepting
Design
UX
Stories

Ons Laatste werk

NS

De Nederlandse Spoorwegen staan al jaren bekend om hun goede employer branding en hun uitgekiende recruitmentstrategie. Ook hun recruitmentwebsite werd al veel geprezen, maar toch zijn ze niet stil blijven zitten. Er is weer een nieuw én sterk verbeterd recruitmentplatform ontwikkeld.

BEKIJK DE CASE
Achmea

Alles op de recruitmentsite, maar ook in de verhalen en cases, draait om inspiratie en conversie. Het slimme CMS Content Composer zorgt ervoor dat de verschillende landingspagina’s (vacaturedetailpagina, vakgebieden en onze verhalen) leiden tot logische candidate journeys en soepele conversies.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram