Onze candidate driven recruitmentsites

Een recruitmentplatform van Floyd & Hamilton is de schakel tussen de kandidaten en het werkgeversmerk
en vormt de basis van een goede recruitmentstrategie. De recruitmentsite is ingericht voor de verschillende
unieke candidate experiences. Daarnaast is de recruitmentsite geen stand alone-oplossing, maar wordt
deze volledig ge ntegreerd met het ATS of HR-systeem. Hierdoor wordt niet alleen de candidate experience
geoptimaliseerd, maar ben jij ook in staat om de recruitmentprocessen te monitoren, analyseren en
optimaliseren.

Recruitmentsites en Candidate Journeys

Onze aanpak is helemaal opgebouwd rond de candidate journey. Dat is uiteindelijk waar alles om draait: wat je kandidaten zoeken en hoe zij dingen ervaren. Met verschillende ingrediënten richt je een recruitmentsite in die de candidate journey van begin tot einde begeleidt. Of beter gezegd, candidate journeys. Want iedere doelgroep vraagt een andere benadering en maakt een eigen reis.

Bij het uitstippelen van die verschillende candidate journeys moet je dus geen last hebben van ingewikkelde beslissingsprocessen of technische beperkingen. En je site onbegrensd kunnen uitbouwen. Onze technologie bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor een succesvolle recruitmentsite.
Onze candidate driven recruitmentsites

Landingspagina's per doelgroep

Voor iedere doelgroep moet er een landingspagina zijn op de recruitmentsite, waar ze in hun candidate journey duiken. Daar schets je kandidaten een beeld van wat ze kunnen verwachten als ze bij jouw organisatie aan de slag gaan. Ze krijgen een inkijkje in hun toekomstige werkomgeving en ontwikkelen er meteen het juiste gevoel
bij. Kandidaten kunnen op verschillende manieren op zo’n specifieke doelgroeppagina landen: via je homepage, een wervingscampagne die naar de pagina verwijst of een zoekmachine.

Content Management

In ContentComposer (ons CMS) is het mogelijk om eindeloos veel landingspagina’s te creëren en deze met gebruik van de beschikbare componenten te vullen met relevante content. Daarmee zorg je ervoor dat kandidaten direct relevante informatie op hun landingspagina vinden. En krijgen ze heel gericht inzicht in wat je organisatie ze te bieden heeft, gezien vanuit hun candidate journey. Denk aan vacatures en doorgroeimogelijkheden. Maar
ook aan het team waarvan ze deel uit maken, hun rol in dat team, of de afdeling, werkplek of locatie waar ze terechtkomen. Hoe concreter, hoe beter je tot de verbeelding spreekt. maar ook door de samenwerking die je met ons aangaat. Natuurlijk helpen we je hiermee graag met het maken van een nieuwe recruitmentsite.
Content Management in onze Recruitmentsites

Verken onze andere oplossingen

Bekijk de overige oplossingen van Floyd & Hamilton die bijdragen aan een betere recruitmentsite.

Ons Laatste werk

Eneco

Eneco laat zien hoe een optimale vacaturepagina eruit moet zien doordat deze iedere keer weer uniek is. Geholpen door het inzetten van een slim CMS, die op basis van dynamische vacature data, de content op de vacaturepagina verrijkt. Zo ontstaat een unieke vacaturepagina, die daadwerkelijk gericht is op de specifieke persona die gezocht wordt.

Bekijk de case
WE Fashion

Een website die naadloos aansluit bij de WE Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden. Ook de Dynamic Chat, sneller en makkelijker solliciteren, zorgt voor een optimale candidate journey.

Bekijk de case
Hunkemöller

Alles op de global recruitmentsite, maar ook op de 13 landen websites, draait om verleiding, inspiratie en conversie. Drie belangrijke optimalisaties dragen continu bij aan de candidate experience.

Bekijk de case
BEKIJK MEER PROJECTEN

Ook geïnteresseerd in een super-toffe-vette Recruitment Website? Neem contact op met Ramses.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram